GİRESUN / ESPİYE - Şehit Murat Şahin Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

okulumuz 8. ve 12. sınıflarına yönelik LGS ve YKS kamplarımız devam ediyor.

May

Okul tanıtımları kapsamında ilçemiz de öğrenim gören 8. sınıf öğrencilerine LGS sınavı gerçekleştirdik. Sınavın yanısıra tanıtım broşürlerimizi ve hediyelerimizi öğrencilerimize ulaştırdık. Pandemi koşulları nedniyle online tanıtım toplantıları gerçekleştirdk.

May

Okulumuzda hobi bahçesi oluşturmak ve okul bahçesini güzelleştirmek amacıyla  Müdür Yardımcımız Gülhanım GÜÇ önderliğinde sene başında çiçek ve ağaç tohumlarını öğrencilmize dağıtılarak ekimi yapıldı. Ayrıca sebze bahçesi oluşturuldu.

May

Erkek öğrenciler arasında düzenlenen "Genç Sada Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması"nda İl 2. olan öğrencimiz Gökdeniz Çelik'e ödülünü sayın valimiz Enver Ünlü verdi.

May

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Genç Sada" Kuran-ı Kerim´i Güzel Okuma Yarışması" Giresun İl finalinde öğrencimiz Gökdeniz Çelik İl İkincisi olmuştur.

May

OKULUMUZ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ 19 MAYIS PROGRAM KAPSAMINDA PANDEMİ NEDENİYLE UZAKTAN EĞİTİME DEVAM ETTİĞİMİZ ŞU GÜNLERDE, EVLERİNDEN DE OLSA BU ÇOSKUYU YASATMAK İSTEMİŞLERDİR.

May

İç ve dış paydaşların katılımıyla sağlıklı ve güvenli öğrenme ortamları oluşturma, eğitim ortamlarının ve fiziki altyapının iyileştirilmesi, zenginleştirilmesi ve etkin bir şekilde kullanımı (okul mimarisi, sosyal alanlar, tematik sınıflar, hobi bahçeleri vb.) gündemli Mayıs 2021 ayı YÖGEP toplantısını gerçekleştirdik.

May

Okulumuz Meslek Dersleri Öğretmeni Mutlu IRMAK rehberliğinde, Müdür Yardımcısı Dudugül GÖNDER Mentörlüğünde Kadir Gecesi programı planlanmış öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle çevrimiçi ortamda on line olarak gerçekleştirilmiştir.

May

DÖGEP Hedef 2021 Projesi kapsamında tüm sınıf seviyelerinde Kazanım Değerlendirme Sınavlarımız aralıksız devam ediyor. 8. sınıflarımız LGS, 12. sınıflarımız TYT ve AYT türünde sınavlara hazırlanırken ara sınıflarımız KDS ile kazanımları değerlendirilmektedir.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Kalite Takip Sistemi faaliyetleri içerisinde yeralan Akademik Danışma Kurulu Toplantısını Espiye MYO'da gerçekleştirdik.

Nis

26 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 10:00'da Nisan ayı YÖGEP toplantısı Okulumuz Z Kütüphanesinde pandemi koşullarına uyularak yüzyüze şekilde yapılmıştır.yapılmıştır.