GİRESUN / ESPİYE - Şehit Murat Şahin Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerinin katılımıyla çevrimiçi ortamda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 101. Yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutladık.

Nis

TBM Uzaktan Eğitim Sistemi kapsamında öğretmenlere ve öğrencilere yüzyüze/ çevrimiçi ortamda alkol, madde, tütün, teknoloji bağımlığı ve sağlıklı yaşam alanlarında hazırlanmış etkinlikler, videolar ve interaktif içerikler sunulmaktadır.

Nis

Okulumuza adı verilen Şehidimiz Murat Şahin'in Yeniköy Köyündeki mezarını ölüm yıldönümünde Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan bir ekiple ziyaret ettik.

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl yapılan Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması okul elemelerini bu yıl pandemi sürecinden dolayı çevrimiçi/yüzyüze olarak gerçekleştirdik.

Nis

Okul Müdürü Ekrem CEBECİ, Müdür Yardımcısı Gülhanım GÜÇ ve öğrenciler Polis Haftası münasebetiyle Espiye İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz UYSAL'ı ziyaret ederek haftalarını kutladılar.

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında okulumuzda öğretmen ve personelimiz ile bir çok sınıfta öğrencilerimize sunum yaparak Otizmin bir engel değil gelişimsel farlılık olduğunun dikkati çekildi.

Nis

Okulumuz Kütüphanecilik Kulübü öğretmenleri ve öğrencileri tarafından "26 Mart-1 Nisan Kütüphaneler Haftası " sebebiyle etkinlikler düzenlenmiştir.

Mrt

Din öğretimi Genel Müdürlüğünce uygulanan Kalite Takip Sistemi kapsamında vefakar, cefakar kendini eğitime adamış bir kişi olan okulumuzda da çalışmış olan Tirebolu İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim YILMAZ beyle öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi buluşturduk.

Şbt

Ortaokul ve Lise kademesinde tüm sınıf düzeylerinde öğrencilerimize kitapçıklarını dağıtarak 6 Şubat 2021 Cumartesi günü Yarı Online Deneme Sınavını gerçekleştireceğiz.

Ekm

Okulumuz velileri ile 2019-2020  Eğitim Öğretim  yılının Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi.